IZLET NA KORENIKO 2014 PDF natisni E-pošta

Meseca junija smo se člani društva Sožitje Murska Sobota odpravili na izlet na Koreniko v Šalovce. Ogledali smo si eko socialno kmetijo na kateri imajo veliko domačih živali. Pokazali so nam tudi zeliščni vrt in sušilnico sadja. Nazadnje pa so nam postregli še z domačimi dobrotami.

 
VIKEND SEMINAR- LAŠKO 2014 PDF natisni E-pošta

Člani društva Sožitje smo se meseca aprila udeležili VIKEND SEMINARJA V LAŠKEM. Seminarja se je udeležilo 50 članov. Program smo popestrili z različnimi predavanji. Zvečer pa smo pripravili kulturni program.

 

 
OBČNI ZBOR 2014 PDF natisni E-pošta

 

V mesecu marcu 2014  je bil OBČNI ZBOR društva Sožitje Murska Sobota.  Zbralo se je precej članov našega društva. Občni zbor smo popestrili  s predavanjem gospe Edite , ki nam je povedala poučne in zanimive stvari  o zdravem načinu življenja.

 
VABILO PDF natisni E-pošta

Vabljeni na druženje – JESENSKI POHOD - v petek, 6. 11. 2015, ob 14. uri.

Z avtobusom se bomo izpred šole IV Murska Sobota odpeljali do Andrejec. Avtobus nas bo odložil pri »žagi« in od tam se bomo odpeljali do Kančevec (za vse tiste, ki jim je pot pretežka, bo do Kančevec zapeljal avtobus).

V Kančevcih si bomo ogledali Dom duhovnosti. Od tam pa bo avtobus odpeljal do Vinogradniškega doma v Ivanovcih.

Za topel obrok bomo poskrbeli v društvu.

Svojo udeležbo sporočite do torka, 3. 11. 2015, na telefon 041 755 789 (Andreja) in 031 654 377 (Zarja).

Veselimo se druženja z vami!Sožitje Murska Sobota

 

 
Prihod Božička PDF natisni E-pošta

V hotelu Diana v Murski Soboti smo v četrtek, 14.12.2013 praznovali slovo od starega leta , ter pozdravili prihajajoče novo leto. Gospa predsednica Marija  Bačič je zbrane člane društva nagovorila, ter jim zaželela vse dobro v prihajajočem letu. Mlajši in starejši člani Sožitja so nastopili v krajšem kulturnem programu. Sledilo je kosilo, ples, druženje. Najbolj pa so se razveselili prihoda božička z darili.

 
SREČANJE INVALIDSKIH ORGANIZACIJ PDF natisni E-pošta

V Murski Soboti je bilo 4.10.2013 srečanje invalidskih organizacij in društev v Mestni občini Murska Sobota. Drugo leto zapored sta ga pripravila občina ter Svet za invalide v okviru projekta »Občina po meri invalidov«. Čeprav je bil dogodek predvsem družabnega značaja, saj so organizirali tudi nekatere športne aktivnosti, pa je druženje tudi priložnost, da invalidi opozorijo na nekatere težave.


 
Kostanjev piknik v Gerlincih PDF natisni E-pošta

Vsako leto jeseni že komaj čakamo, da dozorijo kostanji.  V soboto, 19.10.2013 je tako bil dan za naše tradicionalno jesensko druženje pri Jožici v Gerlincih. Srečanja se je udeležilo okoli 90 naših članov. Vreme je bilo sončno in toplo. Poleg sladkih kostanjev, smo se pogostili s pravimi domačimi kolinami. Naše pridne gospodinje pa so spekle sladke dobrote.

 
SREČANJE DRUŠTEV SOŽITJE SEVEROVZHODNE REGIJE NA POHORJU PDF natisni E-pošta

Letos mineva 50 let Zveze Sožitje. V društvu Sožitje Slovenska Bistrica so se odločili, da bodo organizirali srečanje društev SV Slovenije. Srečanje je bilo v soboto, 21.9.2013 na Pohorju- Trije kralji.

Na srečanje smo se odpravili z avtobusom, ki je bil poln do zadnjega kotička. Sprejeli so nas zelo lepo in nas pogostili s slastno enolončnico. Po malici smo se odpravili na krajši sprehod po bližnji okolici. Sledil je kulturni program , v katerem so nastopala društva s svojimi točkami. Program je bil čudovit in nepozaben. Nato je sledilo kosilo in seveda tisto kar ne sme manjkati-ZABAVA  Z ANSAMBLOM PTUJSKIH PET.


 
« ZačetekPrejšnja123456NaslednjaKonec »

Stran 4 od 6