Vabilo na občni zbor Društva Sožitje PDF natisni E-pošta

Vabilo - Prenos

 
PRIHOD MIKLAVŽA PDF natisni E-pošta

V ponedejljek, 7.12.2015 nas je v društvu Sožitje Murska Sobota obiskal Miklavž. Veliko Miklavževanje je bilo v hotelu Diana. Srečanja se je udeležilo 110 članov društva. S svojim nastopom so nas razveselili člani folklorne skupine pod mentorstvom Renate. V programu so sodelovali tudi varovanci VDC- Murska Sobota. Za dobro razpoloženje je poskrbel muzikant Darko. Predsednica Marija Bačič je vsem zbranim zaželela lepe in mirne božične praznike in vse dobro v prihajajočem letu 2016.

 
PIKNIK V GERLINCIH PDF natisni E-pošta

Lani smo si obljubili, da se snidemo drugo leto. Obljubo smo držali in se 24.oktobra srečali pri Jožici na tradicionalnem kostanjevem pikniku. Ob lepem jesenskem vremenu , se nas je zbralo zelo veliko članov društva.

 

 
IZLET V LJUBLJANO PDF natisni E-pošta

Že nekaj časa smo se v društvu dogovarjali, da bi šli na izlet v Ljubljano. Zdaj smo to tudi uresničili, saj je naša predsednica Marija Bačič poslanka v DRŽAVNEM zboru. V začetku septembra se nas je poln avtobus članov odpeljal do Ljubljane. Pred parlamentom nas je počakala naša predsednica in poslanka Marija Bačič. Imeli smo organiziran vodeni ogled po parlamentu. Gospa poslanka nam je pokazala prostore v katerih dela. Potem smo se peš odpravili do samega centra mesta in se z ladjico zapeljali po Ljubljanici. V prekrasnem sobotnem dnevu smo se ustavili na kosilu . Preden pa so se odpravili nazaj domov, smo se z vzpenjačo zapeljali na LJUBLJANSKI GRAD.

 

 
VIKEND SEMINAR- DEBELI RTIČ 2015 PDF natisni E-pošta

Meseca aprila se je 50 članov društva udeležilo vikend seminarja na Debelem Rtiču. Nastanjeni smo bili v hotelu Arija.  Starši so se udeležili predavanj, mladostniki pa so bili vključeni v ustvarjalne delavnice pod vodstvom prostovoljk društva.  V društvu smo poskrbeli za kulturni program.  V soboto smo si ogledali naša obmorska mesta- Koper, Piran, Strunjan, Portorož. Kljub temu , da nam  vreme ni bilo naklonjeno, smo se imeli lepo.

 
NOVO LETO - 2014 PDF natisni E-pošta

Leto se je hitro izteklo in čas je bil, da naše člane obišče božiček in prinese poln koš daril.

 
SEMINAR ZA MLADE- VIVAT 2014 PDF natisni E-pošta

V društvu Sožitje smo v mesecu novembru organizirali seminar za mladostnike. Dvo- dnevnega seminarja se je udeležilo osem mladostnikov( štiri dekleta in štirje fantje). Seminar smo izvedli v Termah Vivat v Moravskih Toplicah. Naslov seminarja pa je bil Mladi in spolnost. Za program smo poskrbeli prostovoljci v društvu.

 

 
PIKNIK PRI NAŠI JOŽICI - 2014 PDF natisni E-pošta

Vsako leto se z veseljem udeležimo kostanjevega piknika pri Jožici v Gerlincih. Piknika se je v prečudovitem oktobrskem- sobotnem popoldnevu udeležilo zelo veliko število naši članov. V društvu smo poskrbeli za hrano, naše pridne gospodinje so spekle slastne sladke dobrote. Čas druženja je hitro minil in obljubili smo si- dobimo se spet naslednje leto.

 

 
« ZačetekPrejšnja123456NaslednjaKonec »

Stran 3 od 6