Kdo smo? PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 11 November 2011 14:32

Društvo Sožitje Murska Sobota je nestrankarska, nepridobitna in prostovoljna društvena organizacija s socialno-človekoljubnimi cilji in organizacija za napredek skupne in posamične skrbi za osebe z motnjami v duševnem razvoju, njihove starše in člane družin. Delujemo na območju Upravne enote Murska Sobota in se povezujemo v Zvezo Sožitje .

Združeni smo v veliko družino SOŽITJE, ki pomeni harmonično sobivanje različnih, skladne medsebojne odnose in strpen odnos naše demokratične družbe do drugačnih.

Vsi starši se veselimo rojstva svojega otroka in ob spoznanju, da se nam je rodil otrok, ki je drugačen se nam podrejo sanje. Porajajo se različni občutki, občutki strahu, obupa, jeze in nemoči. Mladi starši niso pripravljeni na novo, čisto tuje področje dela z otrokom, ki ima drugačne potrebe.   Ne znajo in ne zmorejo razumeti zakaj prav oni in njihove sanje se spremenijo v moro. Obupani iščejo odgovore, pomoč in želijo spremeniti stanje svojega otroka.

Vse starše , ki imate otroka s posebnimi potrebami vabimo, da nas obiščete in skupaj bomo odpirali vrata do najboljše oskrbe in pomoči vašemu otroku.

Radi pravimo,da je naše društvo bogato, bogato je z ljudmi , ki se vanj združujejo, bogato s programi in bogato s tem,da se imamo preprosto radi. Veliko nas je in vsak je dobrodošel in vsakega z veseljem sprejmemo.Zadnjič posodobljeno Nedelja, 11 Marec 2012 20:42